Diensten muziekstudio Loudlabs nabij Arnhem

Studioruimteverhuur 

Bij Loudlabs Studio kunt u een studioruimte huren per uur, per dagdeel of zelfs voor een aantal dagen!  In Studio 2 is het mogelijk om met 1 usb-c kabel je laptop in te pluggen en gelijk te starten. Je bent dan voorzien van alle mogelijkheden die de studio te bieden heeft. 

Vocalrecording & -producing

In onze studio's kunnen verschillende soorten zangopnames plaatsvinden. Ook beschikken wij over verschillende soorten microfoons van de hoogste kwaliteit. Aan het begin van het proces kunnen we samen welke sound jij wil neerzetten en wat jij daarbij nodig hebt. Wij kunnen adviseren welke microfoon het beste bij jouw kwaliteiten past!

Muziekproductie 

Loudlabs Studio produceert muziek voor verschillende artiesten en formaties. Loudlabs Studio is vooral actief in de dance- en popscene.

Ook maakt Loudlabs Studio backingtracks voor verschillende artiesten, shows en acts.

Recente productie's waren onder andere te horen bij events van Rabobank, Formule 1 en X-Qlusive Holland. 

Mixing en/of mastering 

Bent u op zoek naar een geschikte mix of master van uw song?  

Krijn Broekhuijsen van Loudlabs Studio kan u hier perfect in voorzien.  

Topline / Songwriting / Vocalist service

Bent u op zoek naar een passende vocalist voor uw muziekproductie? Allround vocalist Christyn, Christine Hermsen, zit gevestigd in Loudlabs Studio en denkt graag met u mee over een passende zangtekst en -melodie. Meer informatie over Christine Hermsen? 

Volg Christyn op Instagram, zodat u haar werk kunt bekijken in onze studio! https://www.instagram.com/christynmusic/ 

Voice-over

Bent u op zoek naar een geschikte voice-over? Christine Hermsen kan u helpen bij het schrijven van een passende tekst en neemt de opname op haar. Uiteraard kan er besproken worden hoe de productie moet klinken. Hierbij is alles naar wens mogelijk. 

Podcastverhuur & -productie 

Wilt u uw eigen podcast opnemen, maar heeft u geen geschikte spullen? Denk hierbij aan een geschikte en professionele microfoon. Loudlabs Studio kan het hele proces voor u uit handen nemen. Zo kunt u de podcast zelf opnemen met onze spullen waarna wij de spullen bij u ophalen. Vervolgens kunnen wij uw opgenomen podcast editen en monteren, zodat u deze in hoogwaardige kwaliteit kan publiceren.